Tuesday, March 18, 2008

E hai

(poza nu are nici o treaba.. e aici deoarece m-a inspirat cat de cat :p )
Nu am mai scris de cateva zile dar nu din lipsa din timp ci din lipsa de inspiratie.Chiar nu am vazut nimic asa deosebit incat sa ma inspire sa "compun" ceva pentru acest blog.In afara de faptul ca ieri la mine aici a NINS cu fulgi cat oul de prepelita pentru o perioada de vreo 8 ore si era un frig afara " de te cacai pe dumneavoastra" vorba tiganului care dorea sa vorbeasca si el frumos , nu prea sunt noutati.Dar o sa scriu ceva .. ce chiar nu trebuie facut de nici un barbat indiferent de varsta, stare civila, studii sau bunuri pe care le are in folosinta.


Cu totii stim ca barbatii barfesc dar tot asa de bine stim ca femeile barfesc de macar 10 ori mai mult decat ei.Am vazut cum ele incep de la orice cat de mic subiect si ajung la o ancheta de amploare cu studii aprofundate si cercetari migaloase pana la cel mai adanc argument.Si sa nu uitam ca pe tema asta se v-a "discuta" intre ele o perioada destul de mare de timp pana cand v-a aparea un nou subiect cu putin mai mult interes.


Pentru a nu fi unul din micile ( cu toate ca eu zic ca e mare) lor subiecte de barfa , baieti eu va sfatuiesc asa: oricat de mult va doriti sa bagati o femeie in pat si sa dati frau liber imaginatiei voastre cu ea, ( filme porno, fantezii erotice, etc.) nu incercati sa o agatati si sa o ademeniti catre patul vostru daca nu sunteti 100% sigur ca o veti satisface.


Asta e una din cele mai mari probleme de care barbatii nu tin cont ( nici eu nu prea am tinut.. scopul scuza mijloacele) si apoi ajung un MARE subiect de barfa.Parca le aud:


- Il stii fata pe ala de la terasa de eram eu cu el ieri la suc? fata.. ai vazut ce bine arata fraieru? Fata , degaba are si arata.. ca nu e bun de nimic.M-a dus la el, mi-a facut atmosfera romantica, cu baie cu spuma, capsuni, frisca si milkshake cu gheata si.. cand am inceput sa ne apucam de "treaba" .. ce sa vezi.. cand imi era lumea mai draga... el zice: ma duc.... vi cu mine?

Fata am crezut ca pleaca cine stie unde si ca ma lasa sa il astept in casa ca proasta .. si atunci am zis .. da vin si eu cu tine.Ce crezi ca.. el era gata.. si mie tocmai incepuse sa imi placa.Ba ce om.. ce caracter.La vreo 10 minute in timp ce ne uitam amandoi in tavan fara o tinta fixa el zice: Hai ca fu' misto.. ca ne0am dus amandoi odata( zise el)... dar el saracu nu stia ca eu nu mersesem cu el.. si ca ramasesem pe undeva pe la inceputul anilor 1900. Omu' namac.. ce era sa mai zic.. da iubi .. a fost cool.. nu ai putea sa ma duci acasa .. ca face mama urat ca iar vin tarziu si nush ce.Ce mint ele deobicei ca sa scape... vrajeala clasica , standard si dulce-amaruie ca ciocolata aia comunista.


Bineinteles ca a doua zi.. mare iufa.. subiect de barfa..ala cu nush ce masina.. de era toata facultatea in limba dupa el.. nu e bun de nimic decat de etalat.. ceva gen rummy etalat sau cam cum stau manechinele in vitrina la UNIREA.


O lunga perioada de timp s-a barfit pe tema lui saracu' si el tot se dadea rotund prin facultatea aia dar nu stia ca bestiile stiau ce ii poate cucu .. sau ce nu ii poate.... ( nu eram student in facultatea respectiva dar ma duceam "in vizita" ca doar ce incepuse noul an scolar si admiram showroom-ul de boboace ).


Ceea ce am scris mai sus... este pur si simplu realitate ...si va povestesc din trairi reale intrun grup de fete ( mai mult nu spun).


Nu stiu daca eu am fost sau nu subiect de barfa ( ceva asemanator celui de mai sus) dar eu sper sa nu ca sincer nu stiu cum as reactiona... sau poate ca.. as cere sa imi iau revansa.. cine stie..


Garantat subiect de barfa este orice barbat.. si orice femeie.. indiferent de ce s-ar intampla... pentru ca... asa cum stim toti.. omul este cel mai al dracu animal de pe pamant :)


( cred ca si eu pe blog aici fac un pic de barfa.. deci e clar ca sunt un pui de drac)


4 comments:

Thc's said...

nu e chiar barfa naturala,dar oricum...e un inceput..:) mi se pare normal ca fetele sa barfeasca..si nu neaparat despre "potenta" sau "impotenta" unui baiat..dar,ca sa fiu sincera..nu mi spune ca inversul nu este valabil..si atunci,ce ar trebui sa se gandeasca o fata:"Desi am o relatie cu el,totusi sa ma culc cu el?Poate nu-l satisfac"..hm..asta da intrebare..pana la urma conteaza atat de mult "daca vii,pleci sau mai stai"..ideea e sa fie cel putin ok pt amandoi..eu asha gandesc(poate sunt demodata,dar asha mi se pare corect).Cum ala noi fetele,conceptul de a ajunge cu un baiat in pat nu e la fel ca la voi,barbatzii..parirele difera.sin plus..femeile au gusturi diferite...ce poate alteia nu i convine,alteia ii place..de asta zic eu:nu trebuie generalizate lucruri intime precum sexul.Fiecare are doleantele sale..si-n plus,parca unui barbat nu ii place cand e barfit "pozitiv" de o femeie(cu atat mai bine cu cat nr lor crete)..Vai,cum e ala..dar ce face,ce drege..ce tandru,romantic este" etc..ii creste cotatia si automat va avea mai multe pretendente,asta in cazul in care se ridica la nivelul asteptarilor..daca nu..i se mai acorda o sansa diferita si diversa cu alta persoana..parerea mea(proprie si personala)

Raluka said...

Mda....funny-trist...glumesc! Chiar e realitatea! Imi place cum o descrii...cum ar zice Pro Tv-istele "exact asa cum este ea"! Mai scrie..ca scrii frumos! :D Te citesc! ;)

Unknown said...

voi barbati mereu puneti problema "femeile bafesc" da unghiu celalalt nu il vede nimeni
Dak te culci cu un barbat usor te stie tot cartieru de tarfa dak te culci cu el greu esti demodata dak nu stii sa te misti nu esti buna la pat dak stii sa te misti esti prea "experimentata" sau "umblata"
Iar subiectul "cat de buna e aia la pat" e unul din principalele subiecte ale barbatilor ;)

petrolino said...

nu am zis ca barbatii nu barfesc... ei barfesc chiar mai mult decat femeile(dupa parerea mea)... iar subiectul lor de baza e : CE STIE RESPECTIVA SA FACA(referitor la articolul SEX).. pe noi nu prea ne intereseaza ce masina are sau ce averi sau alte babauri.. noi suntem mai stricti.. adica.. stie respectiva joaca cu zgarciu sau nu....

scriu ca si babratii barfesc in primul rand pentru ca asa e.. si in al doilea rand.. sa nu devina blogul misogin:).... multam pt timpul acordat.. :)