Monday, April 7, 2008

Pe net ...Chestii, Treburi, Socoteli

Ceea ce urmeaza este un mail pe care un bun prieten de-al meu l-a trimis unei tipe cu care a corespondat pe unul din site-urile de matrimoniale din Romania.

El , a cerut simplu si elegant un ID de messenger pentru a discuta cateodata cand se gasesc online iar ea a spus direct: "esti interesant, dar prefer sa vorbim aici " ( adica pe acel site..care o fi el... )

El i-a raspuns :

Citez:

" Eu as prefera sa nu mai vorbim deloc, avand in vedere ca pe messenger pot sa te violez, sa-ti rup capul, sa-ti frang o mana, iar tu sa-mi dai un mare ignore in cazul in care as dovedii ca fac parte din galeata sau ma rog, caldarea cu porci, din acest infect net, in care gasim numai oameni prosti, si barbati care poate poate, sor lipii!!! ce sa zic, propunerea mea legata de messenger era o propunere utila de comunicare, care intentiona sa deschida o raza de dialog parfumata cu bun simt si eleganta!!! insa tu ai refuzat, crezand poate ca esti in pericol avand un compozitor muzica de film in lista ta!!! ce sa ti zic??? imi pare rau ca te am deranjat, promit sa nu se mai intample, fie el un raspuns din partea ta pozitiv si insotit de al tau id de messenger!!! Insa as vrea sa mentionez un amanunt peste care tu ai trecut fara sa realizezi, amanuntul este legat de optiunile messenger care ti permit sa dai ignore definitiv idiului care te deranjeaza!!! In ce a ce priveste persoana ta??? hmmm, te am gasit o femeie mult mai speciala fata de specimenele de pe site, care au la pasiuni gradinarit in conditiile in care ele habar nu au ce inseamna o Tulpina!!!
am facut niste observatii asupra profilului tau, si am constatat ca tu ai intre miile tale pasiunii, arta motiv pentru care as vrea sa te intreb ce preferi, perioada renastentista sau impresionismul... in privinta cluburilor ma abtin in mod politicos, nu te vad o femeie imbracata in uniforma de putoare mergand la un club, chiar si sub pretextul ca nu ai mai fost de mult, deci cade si aceasta pasiune ascunsa!!!
in privinta politicii nu am ideie daca ti place sau nu, dar cu siguranta daca te as invita sa vedem un talk show unde invitat special este Cristian Tudor Popoescu vorbind despre FRANCMASONERIA POLITICA care manipuleaza tot ce este chip uman sub o forma diabolica, ai accepta numai din cauza faptului ca cu totii stiim ca acest Cristian Tudor Popescu este un ANALIST POLITIC CAT SI UN JURNALIST desavarsit!!! Literatura istorie??? fizionomia fetii tale imi spune ca Ion Creanga il stii pedinafara datorita generatiei in care ai facut liceul, si se trecea obligatoriu mai ales la treapta 1 intr a opta!!!DACA INTRUU IN DETALIILE LU NEITZSCHE ai doar ideie cat sa pacalesti urechea ca nu esti proasta si dai in subiectul comun de care se folosesc toti incultii si anume FIZICA CUANTICA!!! despre Teatru ce sa mai zic, nu ti mai amintesti nici tu cand ai vazut ultima oara HAMLET Eric al 8 alea...DE CALATORII SUNT ABSOLUT CONVINS CA ESTI PASIONATA, este boala feminina, dar din pacate nu este boala feminina de cunoastere, ci de a SPARGE BANII FRAERULUI CARE CREDE CA ESTE IUBIT, si ca a lui femeie este insetata de cunoastere!!! sunt sigur ca daca ti propun sa mergem maine sa vedem zidul chinezesc, o sa preferi parisul, locul romantismului si al cunoasterii dragostei perfecte pe mii de euro!!!
Esti inebunita dupa filmele genul sapte ani in tipet... si mai sunt exemple, de cate ori ai incercat sa intelegi un film a lu scorsesse nu te intreb!!!
SUNT ABSOLUT CONVINS CA ESTI EXPERTA IN CIORBITA DE PERIOSOARE IAR IN PERIOADA CRACIUNULUI SARMALUTE ACRISOARE CU FOI DE VARZA STATA SI BINE PUSA LA PUNCT LA MURAT!!! ce sa ti spun!!!!??? mia parut bine de cunostinta, nu mi trimite idiul, mai vorbim aici... POATE!!!

cu stima si respect,
caroll

www.akcaroll.com

Incheiem citatul :)

Doamna/Domnisoara avea la rubrica PASIUNI, INTERESE urmatoarele:

Arta / Muzica / Cluburi / Politica / Literatura / Istorie / Teatru / Calatorii / Cinema / Gatit


Mda, se mai gasesc si din astea... pe tot genul de site-uri de matrimoniale .

Baieti, aveti grija peste cine dati.... poate fi un diavol cu chip de inger. :)

Cum spunea o domnisoara draga mie : Sunt inofensiva...dar gandul meu e diabolic...

2 comments:

Anonymous said...

foarte tare,unde pot sa il cunosc pe domnu`? sa impartasesc cu el opinii... :))
foarte misto

Anonymous said...

ce va mai chinuiti atat mai fratilor 90% din femei sunt proaste,10% stiu sa ascunda asta:))