Tuesday, April 1, 2008

Dume de agatat

1. Buna! (aici o privire in care se vede ca o studiezi cu un zambet pe buze).Arati deosebit de bine azi si imi place. Mi-as dori sa ne cunoastem mai bine. Cum te numesti? ( ori zambeste.. ori te baga in gaura natala cu tot cu zambetul tau)

2. In cazul in care ea plimba un catel mic si dulcic.WOW...ce catel frumos .. cu cate baterii merge?(primul zambet).Da ce numar de telefon are?

3. Prietenul meu de la masa cealalta vrea sa stie daca iti place de mine. ... ( a mai fost publicata.. dar prinde al dracu de bine)

4. (in timp ce ea pleaca) N-ai uitat ceva? Ce? Pe mine!

5. Una mai de la tara: Ma ce faci fetele te simteti bine?( 95% o sa iti aduca aminte cum ai venit pe lume.. 4% un zambet... 1% o sa dea un raspuns ( DA / NU)..deci.. asta e asa.. doar ca sa atrageti umpic atentia....)

6. Daca te duce mintea...agati numai prin figura pe care o afisezi...daca nu...foloseste o replica de genu : "o sa ma saruti sau trebuie sa mint in jurnal?"

7. Buna! ... si de aici... delirati baieti ... cu cat mai mult ..cu atat mai bine


Ce spunea o femeie/fata:
daca iti place tipul te lasi agatzata de orice tampenie ( in limitele bunului simt si ale inteligentei ) spuse de el .. daca nu .. tot ce poate smulge este un zambet .


Sfatul meu : replicile de agatat nu sunt bune de nimic si sunt si foarte cunoscute. Totul depinde de abordare si de imaginatia fiecaruia.Nu poti agata pe cineva cu texte intalnite la orice pas si auzite de N ori de la diferiti indivizi.Asa ca folositi-va sharm-ul si fler-ul si dati tot ce e mai bun din voi pentru a obtine rezultate demne de invidiat. :)

Apoi daca stai sa te gandesti, "replicile de agatat" nu le voi posta pentru a fi memorate. Sper ca cititorii mei sa "prinda ideia", nu sa "toceasca replica".

Orice poate constitui o replica de agatat. Ati uitat ca 93% din comunicare o constituie comunicarea nonverbala?

6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

probabil ca esti vreo frustrata din aia grasa plina de ea.. si nu plina de noi.. si sincer nu ne intereseaza parerea ta :))))

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ce dracu' am citit?

petrolino said...

problema voastrå dacå credeti cu tårie ceea ce spuneti :)

Anonymous said...

Lo batut dumnezau pe ala/aia care o scris cu banana' ochi :)))