Wednesday, April 2, 2008

Ce vor defapt femeile?

Jucarii de plush...

intrebarea este.....dar cat de mari? :)








Vor sa fie sunate...
Desi unele recunosc, altele nu recunosc, este stiut faptul ca orice femeie doreste sa fie sunata... Deci... daca vrei sa o pui pe jar nu da nici un semn (las-o sa fiarba.. v-a avea grija ea de tine...)



Vor sa fie elegante...

Orice femeie vrea sa fie frumoasa si eleganta. De cate ori se iveste o ocazie vrea sa fie pusa la punct, imbracata corect si sa arate cel mai bine dintre toate femeile din jur. Daca vrei sa o faci fericita, cand se apropie urmatorul eveniment du-o la o creatoare de moda specializata in rochii de seara si fa-i cadou ce rochie vrea ea. Iti va fi recunoscatoare!


Vor sa arate bine...

Femeile vor sa arate bine intotdeauna si tot timpul isi doresc sa arate si mai bine.Nu conteaza varsta sau evenimentul :)


Barbati..de moda veche...

Multe femei isi doresc barbati de moda veche, barbati adevarati, nu din astia noi care se poarta ca niste muieri si nu sunt capabili sa faca un lucru calumea...(gen copii de bani gata... tocilari...etc)


Telefoane mobile...

Femeile iubesc telefoanele mobile (de ultima ora)dragute, subtirele, finute si cat mai sofisticate, cu cat mai mute functii si butoane (chiar daca nu stiu sa le foloseasca si nici nu vor sti vreodata)...


Unele femei vor... tot femei ... treaba lor :) ( Un amic de-al meu spune: FOARTE TARE .Cu toate ca sunt o gramada de barbati care isi doresc ca prietenala lor sa vina intr-o buna zi si sa zica: Stii pisi/iubi/iepuras... am invitat-o pe prietena mea ( aia cu tate mari si cur misto dupa care tie iti curg balele) deseara la noi... sa ne "jucam" umpic in 3... sper ca nu te superi. Cum dracu sa te superi?Inseamna ca esti cel putin nebun daca te superi...ea e iubita ta si tre sa ii accepti toate mofturile :D .. nu ca tie nu ti-ar placea.. lasi impresia ca o faci pentru ea.. nu pt tine... nemernicule)


La un moment dat o sa vrea sa aiba un animalut(caine/pisica/papagal/hamster/iepuras,etc.)

Femeilor le plac animalele, in special cand sunt mici . Sunt dragute si le inmoaie imediat. Poti oricand sa ii faci cadou prietenei tale un pui de animal dar trebuie sa fii sigur ca ea va fi in stare sa aiba grija de el si nu cumva o sa ti-l paseze inapoi dupa ce se plictiseste...



Vor cadouri...

de Craciun, de Anul Nou, de ziua numelui, de ziua de nastere sau pur si simplu fara nici o ocazie speciala..doar asa.. pentru ca ea EXISTA si te accepta asa cum esti ( porc in general)... Este important sa nu uiti de nici o ocazie si sa le faci cadouri... cat mai scumpe daca este posibil...



Vor barbati puternici...

Femeile vor barbati puternici pe care sa se poata baza, care sa le ofere protectie si senzatie de siguranta. In acelasi timp vor ca barbatul de langa sa fie sensibil, daca se poate si bun dansator...


Vor rabdare...

Femeilor le place sa se lase asteptate si sa fie asteptate. Ele vor rabdare atunci cand se pregatesc sa iasa in oras, cand intra in magazin, cand vorbesc la telefon...
Cu totii stim ca femeile isi petrec foarte mare parte din viata in fata oglinzii, pregatindu-se sa iasa in oras sau cand se duc la serviciu sau ori de cate ori e nevoie sa paraseasca locuinta ( conteaza mai putin motivul)
Deducem ca... barbatii neingrijiti nu vor sa isi iroseasca viata cu nimicuri?!...NU?
Vor sa fie dorite...
Toate femeile vor sa fie dorite. Curios e ca nu toate vor sa fie sexy (desi majoritatea isi doresc asta). E bine ca au ramas cateva care vor sa fie dorite pentru alte motive decat "carnea".
Vor barbati veseli...
Femeile isi doresc in jurul lor barbati spirituali, plini de viata, veseli , intotdeauna cu zambetul pe buze.( daca ai probleme .. nu arata asta cand iesi cu ea in oras.. daca vrei sa nu iti faci nervi)
Vor sa primeasca flori...
Femeile vor atentie si cum poti sa le oferi mai bine acest lucru decat oferindu-le un buchet de flori?! Ai grija insa ca nu cumva sa se intample prea des. Se vor obisnui si nu vor mai aprecia gestul. Ideal e sa incerci sa ii aduci flori doar cand simti asta. Daca nu "iti vine" niciodata e mai bine sa gasesti alta mai interesanta.
Dar cum ele cred ca atunci cand le aduc flori trebuie sa faca ceva anume.. am atasat si un banc pe tema asta:
Vine un tip cu un buchet superb de flori acasa pentru sotia lui iar aceasta zice:
- Acum o sa trebuiasca sa stau 3 zile pe spate cu picioarele larg desfacute nu?
La care tipul zice:
- De ce?Nu ai o vaza ?
Un dispozitiv pentru ascultarea telefonului...

Prietena ta ar da orice ca sa iti poata asculta convorbirile la telefonul mobil. Inca esti norocos ca astfel de "aparate" pentru ascultarea telefoanelor mobile nu prea sunt legale si mai sunt si foarte scumpe pe deasupra.Nu uita: in orice femeie zace un talent ascuns de detectiv sau de spion.
Vor sa se uite la TV...culmea...tocmai cand te uiti tu...

Exact cand la TV e meciul ala important de Liga Campionilor pe care il astepti de 2 luni. Serialul ei preferat cu glume de 2 lei exact acum incepe si trebuie neaparat sa-l vada ca "tu te-ai mai uitat la nu stiu cate meciuri saptamana asta si poti vedea meci si maine".
O jucarie sexuala...

Femeile vor un barbat dispus sa faca sex ori de cate ori vor ele si doar cand vor ele. El va fi dotat exact atat cat e nevoie pentru "floricica" lor, nici prea mult nici prea putin. Actul sexual va dura doar cat isi doresc ele si anume pana cand au orgasm...( daca nu reusesti performanta asta.. esti un incompetent sau o sa fi banuit ca ai pe alta)
Aceste randuri sunt scrise din propria experienta(o mica parte) si din experienta altor barbati(restu').Orice asemanare a personajelor cu cei pe care-i vezi in jurul tau este pur intamplatoare!
Sper sa nu vad vreun comentariu de genu: ESTI MISOGIN DOMNU'....:)... eh.. eu totusi sper..

4 comments:

vamps said...

domne' ce sa zic ai dreptate, nu in totalitate dar destula.
cu femeile vor tot femei.. mm.. cate ai auzit tu sa faca acest lucru sa iti zica "stii vin si eu cu o prietena". aici ma cam indoiesc:) sincer! noi suntem mai egoiste asa din fire, voi sunteti mai "darnici":))
flori...mm.. nu prea mai impresioneaza asa, cel putin pe unele dintre noi, mai putin impresionabile:D
oricum este o maaaare generalizare, nu toate vor... aceleasi lucruri

petrolino said...

nu am zis ca toate vor ce am scris eu aici.. am enumerat doar cateva lucruri.. pe care unele le vor..
ce vor restu... e treaba lor si a iubitilor lor :)

Thc's said...

domnu'le ce iese din experienta ta si a altora..:D
super dragutz "articolul":d
oricum,pt marea majoritate a femeilor e valabil..dar sunt unele femei care dau mai mult decat primesc ...chiar si fara atentii cum ai zis tu..si fara flori..ma rog..pana la urma conteaza femeia si felul tipului care e langa ea..zic eu..

Anonymous said...

-VOR barbati demodati cred k sunt mai mult pe placu domnisoarelor care nu s`aubucurat de "anumite placeri" pentru k numai ele cred k ink exista asa ceva :)
-VOR cadouri ... pentru k sunt femei inventeaza ocazii speciale numai pentru a primii un cadou cum ar fii de exemplu "iubitu am facut 2luni si 23 de zile azi e ziua noastra :D"(recunosc si eu le inventez knd vad ceva ce imi place :)
De asta de obicei ne certam k stim k in impacarea noastra EL ar trebui sa vina cu ceva :) sa ne impace pentru k EL mereu greseste :)) si no mereu primim cadou :d
Cred k de data asta m`am dat de partea barbatilor :)