Tuesday, December 15, 2009

Barbatii e niste porci!!!

Barbatii sunt niste porci!!! DAAAAAAA si numai bine ca vine Craciunu si suntem la mare cautare, fiecare vrea sa aiba parte de un porc mai mic sau mai mare sau doar de o "bucata" din porc :)
Fetelor aveti grija ca nu toti porcii e la fel, cativa e cu trichineloza , salmonela sau mai nou gripa porcina :)

asa ca nu ne bagati pe toti intr-o oala...


Va pup si va urez toate cele bune voua.. celor care mai pierdeti cateodata timpul si cititi aberatiile mele si ale prietenilor mei .

Urari de sarbatori

In ultima saptamana din an se daruiesc cadouri celor dragi , cate o felicitare, un e-mail sau un SMS...Anul asta e criza asta peste noi si cred ca o sa fie mai putine daruri si felicitari dar telefoanele or sa se inroseasca de atatea mesaje cu urari de Craciun si pentru Noul An la fel ca in ceilalti ani...
Tu ce astepti intr-un mesaj de sarbatori? Versuri in figuri de stil pline de metafore sau un mesaj simplu si din inima???
Pai cum sa scrii doar Craciun fericit!!! Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire....
Este prea simplu, mai bine intri pe internet dai un search pe google si gasesti sute de urari de sarbatori...

Din cer curgea neaua minunata si cumpana din ani se apropie cu pasi repezi, de la un an la altul, moment in care iti etalezi visele in cartea nescrisa a sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile minunate si pline de lumina bradului de Craciun !

Sarbatorile de iarna sunt mirifice. Ele fac legatura dintre realitate si basm.Cu ocazia Craciunului va dorim sanatate si un an nou ca in povesti! La multi ani!

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!

Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"

Ce frumoase sunt urarile astea....felicitari celor care le-au scris .. :)

DAR

Exista un DAR


Cum este cand primesti o urare de acest gen (aceeasi urare) de la 3 persoane diferite :) sau cum este atunci cand scrii chiar tu cuiva si mai apoi sa primesti acelasi mesaj inapoi de la un alt prieten :)

Sincer eu unul cred ca este DE CACAT.

Folositi-va imaginatia.. in fond si la urma urmei.. gestul conteaza :)

Spor la copy/paste
Hristos a Inviat!!!

Thursday, December 10, 2009

Fara titlu

Desi nu are titlu as putea sa-mi imaginez ... Barbatii niste "whateva' " ce credeti voi fetele ca suntem.
De ce suntem devina tot timpu noi? De ce credeti ca orgoliul la barbati este mai mare decat la femei?
Acum daca as fi scris "Vreau sa fac sex cu persoana pe care o iubesc." si apoi "Iubesc persoana cu care fac sex;" este acelasi lucru :).. oare? :P

Poti face sex fara sa iubesti,cum este cazul multor barbati,si poti iubi fara sa faci sex,cum este cazul multor femei. Aici ma arati cu degetu nu-i frumos ,cred totusi ca se poate si invers si la urma urmei toti avem nevoi ;)

Siii da..este adevarat ca te poate parasi pentru alta doar pentru felulu cum arata dar sa vorbim si de femeile care te parasesc pentru altu mai urat dar cu bani mai multi.

In rest sentimente avem si noi..dalea de dragoste si le mai aratam din cand in cand doar ca ne facem de rusine sau mai bine zis ne injositi pentru treaba asta.... " ete-l cum m-asculta zici ca-i caine , I NEED A BAD BOY " aaa? Nu zic tu, nu zic prietena ta , zic in general si din experienta , Nu va trebuie un Gentleman ci un Gangster s-atunci incercam sa ne adaptam situatiei.

Sunday, December 6, 2009

D'ale internetului

Deci l-am rescris, este mai putin vulgar si cred ca i-am dat si un alt inteles.

Tipul "barbatului" care ar linge-n cur orice femeie doar sa primeasca si el o partida de sex.
....Ce sa va spun..sunt un baiat sincer,dezamagit de lume,gasesc mereu fetele gresite,in viziunea mea fetele din ziua de azi ar tebui sa caute sufletul unui baiat nu banii si masinile lui,,.,.dar le inteleg,..,doar asta au.,Se pare fetelor ca nu m-ati descoperit inca pe mine.va astept pe cele sincere!!!!!!!!.......

Nici nu cred ca puteti fi considerati barbati.

Cat de jalnici puteti sa ajungeti in incercarea de a "vraji" o femeie ???
Voi care le luati cu:
-iti dau tot, iti fac tot
-te duc ,te plimb , te aduc
-iti cumpar , te venerez, iti fac statuie
- Printzesa mercedes vrei??? mercedes iti cumpar!!!

Mai jalnici...
Voi care va autocaracterizati:
-baieti destepti si sinceri ( astea doua nu vin impreuna )
Si cautati:
- femeile care nu apreciaza banii si masinile ( lucruri care nu aveti )
- femeile cuminti, "de casa" (va e frica sa nu fiti luati de fraieri ) <==== inca odata, a doua oara sau a treia

Si voi astia cu nickname: iubirecanfilme...scumpicu...dulcicu...spaniolu...g- igolo_italiano si alea alea nick-uri da cocalari:

Avetzi la "About Me" sau "blog" scris:

Ce sa va spun..sunt un baiat sincer,dezamagit de lume,gasesc mereu fetele gresite,in viziunea mea fetele din ziua de azi ar tebui sa caute sufletul unui baiat nu banii si masinile lui,,.,.dar le inteleg,..,doar asta au.,Se pare fetelor ca nu m-ati descoperit inca pe mine.va astept pe cele sincere!!!!!!!!

pe scurt in cateva cuvinte.. : iubitor simpatik sincer direct si stiu ce vreau restu mai descoperiti si voi''

salut caut o fata pe masura mea sunt cuminte destept daca nu vredeti convigetiva daca vrei sa vb lasami un mesaji te pup

kre nu aveti somn..sau ce face...yo_george e id meu..mai vb.....dak vreti numai pt fete...k baetii nu imi plac

Pf....poi ce sa zic..... sunt glumetz.....dar cu masura! caut fete "nazdravane" ....ji... aaa...sunt bajeat cuminte! '

Am ochii albastri-verzi ,imi place sa ma distrez,sa fac tot timpul lucruri neobisnuite,erhimi caut si prietena tot timpul ori ca am ori ca nu am (deocamdata nu am)

baiat singur,am 24 de ani, caut prietena,peste 18 ani,am ochi caprui,1.65 inaltzime,56 kg,casa in italia

cum am mai spus imi place sa-mi fac cati mai multi prieteni sa ies in cluburi sa vad fete frumoase si cu care sa vb nu dalea cu basini si impresii....imi place muzik house si cam atata pentru mai multe detali despre mine id de mess..pustiu16p.....va astept pe fete. ( profesie - smecher )

Buna ziua ma numesc Marcel,sunt in cautarea unei fete frumoase sunt un baiat frumos cine nu crede sa vina sa ma vada.imi place anglia,in special londra nu degeaba sunt misterlondonezul.Mor de nerabdare sa cunosc vreo fata.

un baiat inalt,cam la vreo 75kg,nici frumos ..nici urat,deocamdat sunt student,ma distrez cu prietenii,ascult muzica ca orice baiat imi place fotbalul si astept sa cunosc cati mai multi prieteni mai ales fete

Tanar, plin de viata, nu am fite dar nici un papa lapte nu sunt pentru acele fete care se cred buricul planetei.. sunt o fire determinata, foarte perseverent, intotdeuna obtin ceea ce imi planuiesc, majoritatea golurilor care mi-am propus s-au indeplinit, dar cele mai mari urmeaza sa fie, alaturi de cineva care merita si care este inteligenta, carismatica si fara planuri de aventura...in schimb, ce vreti sa mai cunoasteti, ma puteti intreba. i moved back to bucharest, and i'm ready to make new friends ( theKingIsBackUSA )

Nu imi plac persoanele arogante si pline de ele...Vad viatza asa cum este dar cateodata imi place sa mai si visez!!! Momentan sunt in Spania dar nu vreau sa raman aici,vreau sa fac ceva banii,si sa imi iau un mercedes(masina preferata-kompresor decapotabil) apoi sa merg acasa unde sa deschid o afacere in domeniul it-uli...vb romana,italiana,casteliana,engleza,inteleg si vb putin valenciana si franceza...imi plac vacantele la mare iar orasul preferat din europa este Athena.Doresc sa cunosc fete intre 16-26ani pt prietenie,comunicare.Prefer romancele desi stiu ce pararea au majoritatea despre conpatriotii lor!!!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa.....Da cum beteshig va vine inspiratia asta???Dar nu vine ca o aveti in voi...stiu asta...
BRAVO!!!


Preluat tot de la RODEX.. sa nu scriu gresit numele omului adica Rosex :)

Cam cate si cati?

Daca intrebi un tip cu cate gagici a facut sex in viata lui cam asa gandeste:

Geta : se pune ca i-am bagat un deget si e tot penetrare.
Mariana: de doua ori ca ne-am despartit si ne-am impacat dupa 3 luni cand ea deja se vopsise si se tunsese , arata altfel deci tehnic este alta femeie.
Mirela: vecina de la 2, se pune pentru ca , chiar daca aveam 6 ani si ne-am jucat de-a doctorul in boscheti... eram amandoi nud
Lori: oh da.. Lori.. se pune si ea pentru ca am facut cybersex pe mirc , ea imi spunea ca e uda toata.. iar eu ma masturbam.Se prea poate sa fi fost un baiat.. dar nu am de unde sa stiu... deci se pune.
Olga: daaaaaaaaa...Olga.. la cele 120 de kilograme ale ei e clar ca face cat 2 femei

Total: 12


La femei e tocmai invers :

Andrei nu se pune pentru ca a bagat decat capul.
Lui Vasile i-am facut doar un hand job deci nu se pune.
Cand am fost cu Gigi eram foarte beata, el sustine ca s-a culcat cu mine , chiar de 2-3 ori, dar eu cum eram beata e clar ca nu imi mai amintesc nimic deci nu s-a intamplat nimic.
Cand am fost cu Cristi, nu aveam buletin deci nu se pune.
Mihai a terminat in 2 minute.. pai ce aia e partia de sex?.. deci nu se pune.
Luca ala m-a penetrat adanc in fund.. deci nu are treaba cu vaginul deci nu se pune.
Lui Marius... i-am supt-o decat.. deci nu se pune.


Total : 3


Preluat de la Rodex .. un bun prieten de-al meu intr-ale curvasariei :)