Thursday, February 28, 2008

In primul rand

- nu trebuie sa te consideri superior lor

Odata ce ai gresit sau ai facut ceva incat ele sa inteleaga ca te crezi superior lor... sunt 50% sanse ca ele sa nu mai fie emotionate sau entuziasmate atunci cand le suni sau mai rau le dai SMS sa le inviti la o ciocolata calda in barul care este ultima fitza in oras.O sa fuga la prietenele lor si o sa te barfeasca vreo 4-5 zile (in cel mai bun caz) si o sa se planga ca ai facut si ai dres si ca deja nu te mai suporta pentru aerele de vedeta pe care le ai in ultima vreme.(cu toate ca nu e asa , dar tinem cont de regula 2 care spune ca : ele nu trebuie niciodata contrazise.. ele stiu tot.. si asa trebuie sa ramana).Momentan nu mai stiu ce sa scriu dar o sa mai scriu maine.Nu prea am inspiratie la orele astea asa ca ma retrag in liniste asa cum am si aparut defapt.

PS: multi o sa considere acest blog umpic misogin dar nu e deloc asa.... ceea ce scriu aici este doar parerea mea pe care o scriu si o sustin :)

1 comment:

Anonymous said...

ce n-ar da dna dragolici sa citeasca si ea site-ul asta...ar unge-o pe sufletel sa vada ce baiat a facut din tine. te pupa dipi :)