Monday, August 23, 2010

Incepem de Luni.. despre ele














Cu femeile treaba e simplă, nu trebuie să te uiti în gura lor niciodată, dar când timpanul tău nu scapă ai multe de îndurat. Ţine minte: tot ce iese din cavitatea bucală a unei femei trebuie direcţionat direct către organul auditiv din zona ta dorsală. Din toate aceste motive am decis să fac un top cu cele mai bune clişee întâlnite în comunicarea feminină.

Cu femeile treaba e simplă, nu trebuie să te uiti în gura lor niciodată, dar când timpanul tău nu scapă ai multe de îndurat. Ţine minte: tot ce iese din cavitatea bucală a unei femei trebuie direcţionat direct către organul auditiv din zona ta dorsală. Din toate aceste motive am decis să fac un top cu cele mai bune clişee întâlnite în comunicarea feminină.

Eu am prieten. Asta înseamnă că tu ca bărbat tre să descarci remorca cu cărămizi şi te apuci de proiect imobiliar gen curte. Dacă nu ai terminat de facut curtea, în 15 minute ai toate şansele să faci sex cu ea în momentele alea în care iubitul ei privat de erectii o ignora atent.

Iubesc pe cineva.
Când auzi asta trebuie să te gândeşti direct la o masă cât mai mare de oameni. Ea mereu va iubi pe cineva. Dacă o vezi peste o luna, şi o întrebi cum merge treaba cu iubirea, o sa spună că iubeşte, iar, altă persoană. Persoana opusă de obicei îşi cam bagă pula în sentimentele ei şi, atentie, foarte rar prin ea.

Sunt o scorpie, niciun barbat nu mă suportă. Ăsta este apogeul frustrării. Ea realizează că are o personalitate şi un aspect infect, dar se mândreşte cu faptul ca barbaţii preferă un furuncul în cur decât un apel telefonic către dânsa.

Eu am doar prieteni barbaţi. Deşi te bucuri, nu ţi-ai dori să te trezesti băgat în gasca cu toţi prietenii ei libidinosi. Cine a zis vorba aia cu asemănatul şi adunatul se asemăna cu mine, chiar dacă nu ne-am adunat.

As face-o cu tipa X.
Asta e tot ce vrea sa audă un barbat, visul pulărăului virgin. În cazul în care o auzi de la o femeie poţi să stai linistit, n-o s-o facă niciodata! Şi dacă eşti mai iute de mână şi le ordonezi în echipă, exact când se iau sfârcurile la atins una se dă la fund, total. În 99% din cazuri acest moment apare la beţie. Trebuie să avem toţi scuze bune pentru faze de căcat.

Doar ce ne-am despărţit. Gata coaie, drumul e liber. Pâna mâine când doar ce te-a amânat pentru că a intervenit ceva în programul ei. Fostul.

Îmi plac bărbaţii romantici. Ăsta e un atac direct la specificatiile tehnice ale sexului opus femeilor. Pentru ele, romantice sunt toate căcaturile alea pe care le pun regizorii americani prin filme dulci. Dacă pui şi tu ceva în aplicare, din senin apare un necioplit cu ceva tupeu. Ia ghici tu cu cine şi-o trage şi de câte ori!

Esti un tip deosebit. Tipii ăstia deosebiti din mintea unei femei sunt tocmai ăia care nu au însemnat nimic pentru ele. Adică, deosebit e unul caruia nu ai curajul să îi spui “bă Costele, plimbă-te dracu’ cu florile tale trimise la birou şi cu weekendul ăla boring la munte”. Nu au curaj să spună asta pentru că o femeie trebuie mereu să aibă lângă ea şi o serie de baieţi care stau bine cu rabdarea şi chestiile frumuşele făcute din admiratie. Amorul adevarat se face cu restul categoriilor.

Toţi bărbaţii sunt la fel. Aici femeia are dreptate, toţi sunt la fel şi de o mediocritate excesivă. Normal că sunt la fel pentru că ea are viziunea aia redusă, iar când apare cineva din alt film apare panica. Femeile au nevoie de confort şi putină adrenalină. Puţină, cât mai safe.

Eu cred în dragoste la prima vedere. Şi, după ce ai demarat o legatură cât de cât sentimentala te vei convinge de asta când o să afli că s-a mutat cu un tip cunoscut în timp ce venea spre tine, în trafic.

Păstrând şi nota de optimism bucureştean, trebuie să recunosc ca nu mi-e gustul mai amar aşa cum îmi e când observ câte o femeie specială cum cade în păcatul ridicolului. Dar ce sa-i faci, Dumnezeu ne-a împărţit în două categorii: păcătosi şi critici.

În concluzie, femeile carpato-danubiano-pontice sunt date dracu. Iar cine le da dracu cel mai bine are un siloz întreg cu roade culese în urma unei prezenţe discrete.

Sursa aici.