Tuesday, December 16, 2008

12 tipuri de secs pe care trebuie neapărat să le încerci!

1. Secs de împăcare!
O ceartă pasională poate duce la o activitate la fel de pasională în dormitor. Fiecare cuplu trece şi prin momente mai delicate, iar Secsul de după e cea mai bună metodă de soluţionare a conflictelor.

2. Secs în vacanţă!
O vacanţă este o ocazie perfectă pentru a te apropia şi mai mult de cel de lângă tine. Numai voi doi, departe de serviciu, de copii eventual, departe de lumea dezlănţuită: o cameră la un hotel, priviri complice, intense, şi cearşafuri imaculate, pe care nu te poţi abţine să nu proiectezi imaginea trupurilor voastre unite... Cel mai mare beneficiu al Secsului în vacanţă este sporirea intimităţii între parteneri. E important să laşi loc şi pentru manifestarea spontană a dorinţei şi a iubirii, aşa că nu umple fiecare zi de vacanţă cu trasee turistice, vizite la mănăstiri etc.

3. Secs... bestial!
Agresivitatea, în anumite limite, poate fi amuzantă şi excitantă, tocmai pentru că nu ştii la ce să te aştepţi din partea partenerului. Aşa că, dacă aveţi amândoi chef, lasă-l să-ţi rupă hainele, smulge-i cămaşa de pe el şi grăbiţi preludiul. O să fie foarte palpitant şi foarte plăcut!

4. Secs confortabil!
După o zi obositoare, sau atunci când eşti tristă, simţi nevoia să faci dragoste fără să fiţi pe grabă şi să vă savuraţi pe îndelete trupurile. Atunci e momentul potrivit pentru poziţia lingură, una dintre cele mai intime poziţii Secsuale: întinde-te lângă el cu spatele şi lasă-te cuprinsă în braţele lui.

5. Secs tip „sper-să-nu-ne-prindă-nimeni”!
Dacă vă aflaţi la o petrecere plictisitoare sau la o reuniune de familie, puteţi adăuga un pic de adrenalină furişându-vă într-un dormitor mai ferit. Posibilitatea de a fi surprinşi este un afrodiziac extraordinar!

6. Secs fantezie!
Fiecare dintre noi are fantezii Secsuale, şi, atât timp cât partenerul este de acord să le transpună în realitate, nu există niciun motiv pentru care un cuplu nu ar trebui să le încerce. Dacă iubitul tău visează să faceţi dragoste pe un vapor, noaptea, de ce nu aţi face-o?

7. Secs rapid!
Dacă sunteţi amândoi grăbiţi, nu e nevoie să vă puneţi pofta în cui! Trebuie doar să acţionaţi mai rapid decât de obicei! Nici măcar nu trebuie să te dezbraci de tot. E important, însă, ca amândoi să vă doriţi să faceţi asta, altfel o să ai resentimente multă vreme şi o să-i reproşezi că doar te-a folosit pentru propria lui plăcere.

8. Secs romantic!
Senzualitatea şi tandreţea trebuie să stea la baza relaţiei voastre. Legătura dintre tine şi partenerul de viaţă poate fi întărită, dacă ştiţi cum să creaţi momente speciale, doar pentru voi doi. Învaţă să iubeşti încet, să explorezi trupul celuilalt, înconjuraţi de flori presărate pe jos, de lumânări parfumate şi cu muzica auzindu-se în surdină.

9. Secs prin toată casa!
Schimbarea locului în care faceţi Secs se poate dovedi un stimulent deloc de neglijat. La urma urmei, spontaneitatea este obligatorie într-o relaţie reuşită! Cine-a zis că nu se poate face Secs pe maşina de spălat, în cadă sau pe masa din bucătărie?

10. Secs în aer liber!
Joaca în aer liber este cu mult mai îmbietoare şi mai incitantă decât Secsul în patul conjugal. Trebuie să fiţi precauţi, însă, să nu încălcaţi proprietatea nimănui şi să vă feriţi de privirile indiscrete.

11. Secs tip „poziţia săptămânii”!
Planificarea riguroasă a poziţiilor Secsuale, pentru fiecare zi a săptămânii, nu presupune deloc absenţa spotaneităţii şi a pasiunii, ci dimpotrivă! Dacă eşti un spirit liber şi guşti provocările, vei găsi chiar nostim să ştii dinainte în ce poziţie veţi face Secs seara, când vă regăsiţi.

12. Secs maraton!
Pentru că e iarnă, e frig, bate vântul, poate mai şi ninge, amândoi sunteţi foarte motivaţi să rămâneţi toată ziua în casă. Fiţi creativi şi încropiţi un joc: „Olimpiada Secsului”! Amândoi trebuie să colaboraţi pentru un scop comun, şi anume cât mai multe orgasme. Repetaţi tangoul la orizontală de mai multe ori, până consideraţi că aţi depăşit deja toate recordurile care puteau fi depăşite. La sfârşitul jocului, veţi fi epuizaţi, dar extrem de satisfăcuţi!

PS: am scris SECS .. ca sa nu ma mai certe astia cu reclamele :)

Sursa: AcasaTV