Friday, June 6, 2008

Greseli pe care le fac barbatii in timpul actului sexual

Tensiunea si excitatia sexuala din timpul actului sexual fac ca barbatul sa aiba un exces de zel, uitand de limita inferioara ce desparte placerea de deranj. Din dorinta de a face totul perfect se intampla sa omita cateva lucruri esentiale ale armoniei sexuale.

Cum gresesc ei
Trec direct la actiune - pai daca esti excitat si iti doresti sa penetrezi partenera, gandeste-te inainte ca poate ea nu este totusi pe aceeasi lungime de unda ca si tine. Ea se asteapta la sarutari indelungi...si nu doar pe gura. Preludiul nu tine doar 2 minute...

Limba in ureche - nu spune nimeni sa nu o saruti in acest mod, insa nu o spala si nu sufla sa o traga curentul. Alege cum vrei sa pari: senzual sau precum puiul cu mama.

Mangaie anumite parti ale corpului - dar celelalte nu te atrag? Cand ea se asteapta sa o mangai pe spate si sa o saruti, tu o iei in brate si o saruti adanc. Stii care sunt zonele ei erogene? Ai experimentat asta pana acum cu corpul ei ca sa nu mai dai gres? Stii ca femeia are si alte parti in afara sanilor si a zonei genitale. Pune umarul la munca.

Ruperea sfarcurilor - stai asa! Trebuie sa saruti nu sa te hranesti. Sunt foarte sensibili, asa ca daca tu ii musti salbatic sau ii strangi in degete tare s-ar putea sa iti atraga atentia si sa ii inlaturi starea de bine. Asta nu este erotism, esti mai degraba sado.

Lasa-i capul - in momentul sexului oral. Si ea are amigdale, chiar daca femeile din filme nu dau semne ca ar avea. Ea il tine in gura atat cat ii permite spatiul. Cu exercitiu si cu timpul va inghiti din ce in ce mai mult, nu te arunca din prima. Daca mainile nu pot sta la locul lor o poti tine usor de cap, fara sa o ineci.

Ejacularea - nu iti spun sa ii zici de fiecare data "gata, ejaculez", insa o poti atentiona altfel: printr-o mangaiere, un geamat. Si ea la randul ei ar trebui sa stie cand se apropie momentul. Nu toate femeile agreaza gustul spermei. Si nu te abtine sa ejaculezi doar ca iti doresti o iubita cu muschi la maxilar.

Penetrare din greseala - asa ceva nu exista. Sarpele tau nu face singur ce vrea, ci ce ii dicteaza mintea ta. Daca ea nu isi doreste un anume lucru nu o forta, las-o usor sa vina ea cu dorinta. Nu toate vor sa faca sex anal (mai ales pentru prima data). Nici nu este de bun augur sa o pui in fata faptului implinit, vorbiti de asta inainte si vedeti cand aplicati, dar macar sa existe ideea discutata.

Sexul oral - daca o prinzi ca ii place, nu o amagi. Nu face sex oral superficial, mai ales cand ea te doreste si mai tare. Lasa-te prada senzatiilor si bucura-te ca ii place cand tu ii faci un sex oral (reusit).

Imaginatia este straina - se mai intampla, dar care are rezolvare. Discutati cum va doriti sa fie si cu ajutorul unor carti, filme, etc aplicati ce va place. In general vine de la sine pozitia, mangaierea, sexul, dupa cum simti. Trebuie sa iti placa sa faci dragoste.

Muscaturi - daca te simti infometat, ridica-te din pat si mergi la frigider. Nimanui nu-i place sa mearga cu semne pe gat, pe corp (poate ca mai merge ca nu se vad). Sa mergi cu esarfa la gat la 35 de grade afara. Musca atat cat sa nu lasi semn, leule.

Cu mici exceptii, sunt greseli pe care le fac si femeile in pat. Daca stam sa ne gandim, fiecare dintre noi facem macar o data la un act sexual o goanga. Stiti ce, faceti ce va place, dar fara sa va raniti, fara sa va treaca cheful, fara sa suparati unul pe altul. Iubiti-va tandru cu mangaieri, sarutari, trairi si emotii, placere si orgasm. Merge?

In schimb.. uite cam ce ar trebui facut... ca sa mearga ca pe roate :)

O majoritate covarsitoare de persoane practica sexul oral. Este un mod excelent de preludiu atat pentru femei cat si pentru barbati, aflandu se in topul fanteziilor sexuale. Gura are un rol interesant in sexualitate incepand cu sarutul si terminand cu sexul oral; gura este fina si cu miscari senzuale poate provoca placeri de nedescris. Pentru un sex oral reusit este bine sa comunicati, sa aflati cum si unde ii place mai mult, de asemenea va puteti da seama dupa gesturile partenerului si pe masura ce partenerul/partenera se apropie de punctul culminant intensificati miscarile pentru ca asta il/ o va face sa inebuneasca de placere. Aaaa, si nu uitati sa nu incercati muscaturi acolo ca este posibil sa stricati tot:)) este o zona foarte sensibila si mai bine nu incercati. Daca sunt chestii care nu ti plac in sexul oral poti stabili niste reguli de la inceput ( de exemplu ca partenerul sa ejaculeze pe tine) este normal sa ai reguli si asta nu va schimba cu nimic placerea celuilalt. De asemenea nu trebuie sa fii star porno ca totul sa iasa bine, este suficient sa o faci cu placere. Nu uitati de igiena, este de la sine inteles cat este de important! Orice leziune la nivelul cavitatii bucale creste riscul contactarii unei boli cu transmitere sexuala : SIDA, herpes, hepatita B, etc. Asa ca, daca nu esti sigura de starea de sanatate a partenerului, nu uita de prezervativ. Si pentru ca placerea sa fie dubla, poti incerca un 69:) si cu asta am incheiat. Succese nebanuite va urez !!!

Thursday, June 5, 2008

Femeia-barbat

Doi adolescenti americani au adus la viata, intr-un film de duzina de acum multi ani, nu-mi aduc aminte cum se numea si oricum nici nu prea conteaza, femeia pe care o vedeau ei perfecta. I-au plamadit infatisarea imbinand partile fizice ale mai multor fotomodele de pe coperte de revista si au proiectat-o pe computer, introducandu-i toate coordonatele pe care le doreau ei de la o femeie. Apoi i-au dat viata cu nu stiu ce masinarie. Misto rau gagica, facea sex toata ziua, nu cerea afectiune, se uita la meciuri de fotbal american si huiduia, bea bere si isi strivea badoagele de cap. Era visul fauritorilor ei. Nasol era ca mai si mirosea la axila, nu-si schimba sosetele, devenise putin nimfomana, ii batea pe baieti cand nu voiau sa faca sex cu ea si era al naibii de posesiva. Intr-un final, adolescentii si-au cautat exact opusul, si-au dat seama ca mai au si ei nevoie de cate o mangaiere in pat.
Multi barbati vor femei cu apucaturi masculine. Daca il vad pe unul de-al lor ca se duce la shopping din placere, se penseaza si sta cu crema pe fata si cu doua felii de castraveti pe ochi, spun ca e gay. Dar daca iubitele lor ii baga sub masa la bautura si ii injura de fata cu baietii atribuindu-si parti anatomice din lumea masculina, li se face parul maciuca de mandrie.
Cum ar arata o astfel de femeie? Nu trebuie sa fie neaparat bine cladita, mi-a povestit un prieten ca fosta lui iubita era o mana de femeie care i-a lasat ochiul vanat si l-a rapit cu masina, el isi tinea mainile la fata cand il lovea cu pumnii in cap. (Ba, cateodata, chiar sarea pe ea sa-i imobilizeze mainile, anticipand un croseu). Cum ar fi ca femeia-barbat sa stea latita pe canapea, in aceiasi chiloti de acum doua zile si in niste sosete ingalbenite pe talpa, pe o gramajoara de coji de seminte si haine de-ale ei mototolite si mucede, iar tu sa o auzi vorbind cu una din prietenele ei la telefon: “Hai, ovare, la o berica, la tejgheaua din colt, pana nu inchid aia la nonstop. Asta face curat, nu are timp sa mi-o traga”.
Sau te plimbi cu ea prin parc cu vata de bat in mana, ea te apuca ferm de dupa gat, si o vezi ca sare dintr-odata cu mana in gatul si cu pumnii in ficatul unei femei care ti-a scapat o ocheada de pe o banca. Acasa ragaie de plictis, isi baga ceva in Nicolita cand mai da cate un autogol, rade tamp cand cade Dica si nu se striga fault, mai ofteaza “Mama, ce cur are Radoi…”, se scarpina in zona inghinala si te striga sa-i aduci o bere, te mai da la o parte cu un picior in fund cand treci prin fata televizorului sa-i aduci bolul cu popcorn. Iar cand te loveste ca pe amicul meu pentru ca ai stat prea mult in oras si ai uitat sa-i inregistrezi cu tv tuner-ul cursa de caini pe care pariase, iti iei inima in dinti si ii spui: “O sa ma mut la mama mea si o sa iau si copiii. Vii aproape in fiecare noapte si te pui langa mine duhnind a alcool, apoi ma fortezi sa facem sex. Eu stau acasa, iti spal chilotii si sosetele si iti calc. Nu mai esti femeia de care m-am indragostit. De fapt, nu mai esti femeie. Esti o animala!”.



Sursa: barbati vs. femei